Marketing Manger login Marketing Manger login

Q1. Where can I find product images?

Answer. We have a complete product image library available through the Marketing Manager. Click "Login" at the top right of this page, its quick, easy and completely FREE to create an account and start downloading images.

Q2. How can I check stock?

Answer. We have a online stock checking facility available through the Marketing Manager. Click "Login" at the top right of this page, its quick, easy and completely FREE to create an account and check stock. Stock levels are updated every 30 minutes.

Q3. Do you have any marketing materials?

Answer. We have marketing materials available through the Marketing Manager. Click "Login" at the top right of this page, its quick, easy and completely FREE to create an account and start creating marketing material with your company logo and contact details. We also over overprinted Dams catalogues, all Dams details are removed and replaced with yours. Available to order during the summer with a December delivery.

Q4. How to I find out more about Dams??

Answer. We have a Starter Guide available through the "Literature" section. This will give you an overview of all Dams departments.

Q5. Do you have a showroom where we can view your products?

Answer. Yes, we have a Showroom at our Gores Road office, see "Contact us" section for details. We recommend making an appointment.

Q6. Do you deliver anywhere?

Answer. We deliver to Trade dealer/customers premises anywhere in the UK mainland. Please contact us if delivery is required outside this area.

Q7. Where can I get technical help with a product?

Answer. Please contact customerservices@dams.com or call 0151 548 7111 option 4 for further assistance

Q8. How do I increase my credit limit?

Answer. You can contact sales@dams.com who will look into this for you.

Q9. How do I request a copy of an invoice/credit?

Answer. You can email customerservices@dams.com who will be happy to forward this over to you.

Q10. Do you supply and install furniture?

Answer. Yes, we cover all the UK mainland. Our delivery and installation service will deliver, install and remove waste from the site. For more information please contact sales customerservices@dams.com

Q11. What is space planning and why do we need it?

Answer. Getting the most out of your available space is important, not just for your budget, but for your staff’s morale and efficiency. We’ll find out how you work now and how you want to work in the future. We’ll help make the space work harder for you and also think about your future plans and how you might need to adapt further down the line. See our CAD page.

Q12. How do I chase my delivery / ETA?

Answer. If you have place an order for next day delivery you order will be delivered between the hours of 9am-6pm, if you have opted for delivery only or delivery and installation the standard lead time is 7 working days from placement of order. Please contact customerservices@dams.com for further assistance

Q13. What do I do if there is a missing or faulty part when I receive my order?

Answer. So not to inconvenience you too much our policy is to send out the requested part or damaged component, Please contact customerservices@dams.com or call 0151 548 7111 option 4 for further assistance

Q14. What do I do if the furniture I receive isn’t what I was expecting or I just don’t want it anymore

Answer. Dams must be notified within 3 days of delivery, all goods must be boxed and in there original packaging. To arrange collection Please contact customerservices@dams.com or call 0151 548 7111 option 4 for further assistance, as a handling charge may be applied.

Q15. How do I pay for an order?

Answer. You can call the accounts department and pay over the telephone by either debit/credit card or you can pay by bacs transfer and send a bank confirmation over by email. There is a 3% charge for credit charge payments.

Q16. How do I chase a credit for overcharge/returned goods?

Email customerservices@dams.com who will arrange this for you.